تعمیرات تخصصی لوازم خانگی

نمایندگی تعمیرات یخچال، ساید، کولر گازی، مایکروفر، لباسشویی، ظرفشویی، پکیج و جاروبرقی در تهران

تعمیرات تخصصی لوازم خانگی

نمایندگی تعمیرات یخچال، ساید، کولر گازی، مایکروفر، لباسشویی، ظرفشویی، پکیج و جاروبرقی در تهران

تعمیرات تخصصی لوازم خانگی در تهران با نمایندگی مجاز تعمیر24 با ارائه فاکتور رسمی و گارانتی خدمات به مدت 90 روز خدمات و سرویس تعمیر مایکروفر و سولاردام ، تعمیر یخچال فریزر ، تعمیر یخچال ساید بای ساید ، تعمیر کولرگازی ، تعمیر ماشین لباسشویی ، تعمیر جاروبرقی ، تعمیر ماشین ظرفشویی و تعمیر آبگرمکن و پکیج را شامل می شود نمایندگی تعمیرات بیش از 50 برند معتبر ایرانی و خارجی از قبیل سامسونگ ، ال جی ، اّجنرال ، بوش ، زیمنس ، آاگ ، دوو ، دلوونگی ، بکو ، فلر ، جنرال الکتریک ، الکترولوکس ، وستینگ هاوس ، ایندزیت ، باکنشت ، تراست ، توشیبا ، پاناسونیک ، ناسیونال ، کنوود ، لتو ، مایدیا ، ویرپول ، اسنوا ، تکنو گاز ، بوتان و ... میباشد

علت آبریزی یخچال

شنبه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ ب.ظ

علت اول: لاستیک درب یخچال

یکی از دلایل جمع شدن آب زیر یخچال، مربوط به لاستیک درب یخچال است. هرگونه مواد غذایی یا گرد و خاک می‌تواند مانع محکم بسته شدن درب، افزایش چگالش و در نتیجه نشتی آب یخچال شود. اگر به دلیل خراب یا پوسیده بودن درزگیرهای درب، هوای بیرون وارد یخچال شود، باعث ایجاد رطوبت بیش از حد در یخچال فریزر شده و به این ترتیب منجر می‌شود آب اضافی به داخل سینی تخلیه ریخته و از آنجا به بیرون از یخچال و بر روی زمین سرریز کند.

برای اینکه متوجه شوید این مسئله علت نشتی آب یخچال شماست یا خیر، موارد زیر را چک کنید:

۱لاستیک کاملا به درب یخچال متصل باشد. ممکن است فرسودگی باعث شود لاستیک به درب یخچال متصل نباشد.

راه حل: لاستیک را با آب داغ مالش دهید تا سفت‌شدگی آن برطرف شود. کمی وازلین نیز به درزبندی لاستیک‌ها کمک می‌کند. اگر با این کارها مشکل رفع نشد، لاستیک جدیدی تهیه و جایگزین لاستیک قدیمی کنید. همچنین می‌توانید مطمئن شوید که پیچ و مهره‌هایی که درب را روی یخچال فریزر نگه می‌دارند محکم هستند. درزگیر درب یخچال قیمت چندانی ندارد و می‌توانید به صورت آنلاین هم آن را سفارش دهید. برای نصب لاستیک درب یخچال می‌توانید از سرویس‌کار یخچال کمک بگیرید.

2- یخچال تراز باشد زیرا کج بودن یخچال به جلو باعث درست بسته نشدن درب می‌شود.

راه حل: پایه‌های یخچال را برای تراز شدن تنظیم کنید.

علت دوم: مسدود شدن راه تخلیه یخچال

جمع شدن آب داخل یخچال غالبا به دلیل مسدود شدن راه تخلیه است. همه یخچال‌ فریزرهای بدون برفک، یک چرخه یخ‌زدایی دارند که یخ و برفکی که ممکن است روی سیم‌پیچ‌های اواپراتور به وجود آیند را ذوب می‌کنند؛ آب ناشی از ذوب شدن این یخ‌ها به داخل یک ظرف یا سینی که در خارج از یخچال فریزر، معمولا زیر یخچال فریزر، نزدیک کمپرسور، قرار دارد هدایت می‌شود. گاهی اوقات ممکن است تخلیه یخچال با ذرات غذا، یخ یا کیسه‌های پلاستیکی مسدود شود.

 

راه حل: غالبا خروجی‌ لوله تخلیه، پشت کشوهای داخلی یخچال قرار دارد اما به طور کلی موقعیت مسیر تخلیه یخ‌زدایی بسته به نوع و مدل یخچال فرق می‌کند؛ برای یافتن محل تخلیه به دفترچه‌ راهنمای یخچال مراجعه کنید. بیشتر مواقع، مسیر تخلیه یخچال را می‌توانید با آب گرم باز کنید. اگر زباله یا چیزی در آن گیر کرده از مخلوط آب و جوش شیرین (یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین و دو فنجان آب) برای از بین بردن گرفتگی استفاده کنید. همچنین می‌توانید از یک سیم ضخیم برای اینکار استفاده کنید. هنگامی که گرفتگی از بین رفت، همه چیز را دوباره سرجای خود نصب کنید. در بیشتر یخچال فریزرها، تخلیه در پشت یخچال قرار دارد و برای دسترسی به آن باید بعضی قسمت‌های یخچال فریزر را باز کرد، واضح است که این فرایند زمان‌بر است و در صورتی که درست انجام نشود منجر به آسیب به یخچال فریزر می‌شود، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم رفع این مورد را به تعمیرکار حرفه‌ای یخچال بسپارید.

علت سوم: پوشیده شدن اواپراتور (تبخیرکننده) از یخ یا برفک

اگر یخچال یا فریزرتان هنگام کار وزوز می‌کند و داخل آن سرد نمی‌شود، ممکن است یخ زیادی درون آن جمع شده باشد. علت معمول افزایش دما این است که اواپراتور با یخ پوشیده شده است و با فرآیند دیفراست (یخ‌زدایی) تمیز نمی‌شود؛ درنتیجه هوا قادر به عبور از فن و خنک کردن داخل یخچال نیست.

 

راه حل: برطرف کردن این مورد منوط به بررسی درست کار کردن کمپرسور، برداشتن پوشش اواپراتور و درصورت وجود یخ بر روی آن، حل مشکل فرایند یخ‌زدایی است. بنابراین حل این مسئله تنها توسط تعمیرکار حرفه‌ای یخچال امکان‌پذیر است. همچنین رعایت نکردن جوانب ایمنی در این مورد، خطرات جانی به دنبال دارد.

علت چهارم: سینی تخلیه یخچال

یخچال‌ها دارای یک سینی تخلیه هستند که نزدیک به کمپرسور یا زیر یخچال قرار دارد تا آب حاصل از چرخه یخ‌زدایی در آن جمع شود. در حین این چرخه، یخچال آب را به داخل سینی تخلیه می‌ریزد سپس این آب با گرمای کمپرسور یخچال تبخیر می‌شود. گذر زمان و حرکت باعث شکستگی سینی شده درنتیجه آب به کف آشپزخانه می‌ریزد.

 

راه حل: اگر سینی تخلیه یخچال، جابه‌جا شده است، آن را درست قرار دهید اما اگر دچار شکستگی شده نیاز به تعویض دارد و باید سینی جدیدی جایگزین آن شود.

علت پنجم: یخساز یا آبسردکن یخچال

اتصالات لوله های آب به یخساز یخچال می تواند شل شود، همچنین پیچ و مهره‌ها به مرور دچار فرسودگی و ترک‌خوردگی می‌شوند که این دو موضوع منجر به نشت آب در زیر یخچال و فریزر می‌شوند. شلنگ‌های پلاستیکی نیز می‌توانند ترک بخورند، سوراخ شوند یا تحت فشار دچار پیچ‌خوردگی شوند که در نهایت باعث نشت آب می‌شود. اگر نشت آب از قسمت زیر جلوی یخچال یا پشت آن است و مشکل از سینی تخلیه نبوده است، لوله آب منتهی به یخساز را که معمولا در قسمت بیرونی یخچال قرار دارد، از لحاظ وجود نشانه های رطوبت بررسی کنید. اگر مشکل از شلنگ یخساز یا آبسردکن باشد، آب از آن چکه می‌کند و به کف آشپزخانه جاری می‌شود.

 

راه حل: شلنگ یخساز باید تعویض شود، در مواردی ممکن است لازم باشد که اتصالات را هم عوض کنید. بعد از نصب شلنگ جدید، اتصالات را محکم کنید تا نشتی آب دوباره اتفاق نیفتد. در زمینه برداشتن شلنگ قدیمی، جایگزین کردن آن و اطمینان از انجام درست تمام موارد، پیشنهاد می‌کنیم از سرویس‌کار یخچال کمک بگیرید


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۲/۰۶
تعمیر 24

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی